fbpx

Spanska – Konversation och kultur

Lär dig ett av världens största språk! Gör dig förstådd ute i världen och känn dig hemmastadd i den spanska kulturen på vår nya kortkurs i Spanska!

Kursens syfte och innehåll

Kursens syfte är att ge dig möjligheten att konversera på Spanska genom att förstå och göra dig förstådd på ett av världens vanligaste språk. Kanske vill du resa till länder där språket talas eller så är du nyfiken på kulturen? Oavsett är du välkommen att söka kursen.

Under 10 tisdagar mellan 10:00-12:30 ses vi på Sommenbygdens folkhögskola. Med start 24 september och avslutas den 26 november.

Ämne

Undervisning är anpassad för din individuella mål och behov, oavsett om du är nybörjare eller redan kan en del spanska. Kursen kommer att fokusera på att förstärka konversationsfärdigheter i det spanska språket. Som deltagare kommer du att uppmuntras till ett aktivt deltagande. Du kommer att delta i konversationer och övningar som kan hjälpa dig att använda språket på ett praktiskt sätt. Cyntia som är lärare på kursen är född och uppväxt i México kommer att dela med sig av landets kultur och traditioner.

Efter avslutad kurs

Efter avslutad kurs har du fått verktyg och självförtroende att kommunicera på spanska.

Lärare

Cyntia Botello

Cyntia är född och uppvuxen i México. Hon är passionerad för att lära ut spanska och hjälpa andra att upptäcka skönheten i detta fantastiska språk. Cyntia har erfarenhet av att undervisa spanska och har en bakgrund inom didaktik och pedagogik som lärare.

Kurstyp: Seniorkurs
Studietakt: Deltidsstudier
Längd: 10 veckor
Studienivå(CSN): Kortkurs
Internat: Nej
Kursstart: 24 september 2024
Ansökan senast: 8 juni 2024
Antagningsvillkor: 18 år.
Kostnader: 2900 kr. För att bekräfta din plats på utbildningen betalar du en anmälningsavgift (1000 kr.) som ingår i den totala kursavgiften. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka när du har påbörjat din utbildning.
Kursansvarig:

Magnus Eriksson

 

Spanska – Konversation och kultur